Αυτοκόλλητα στεγανοποιώντας προϊόντα μεμβρανών

April 12, 2022

Η αυτοκόλλητη στεγανοποιώντας μεμβράνη διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο στη στεγανοποίηση της μεμβράνης, η επιφάνεια είναι κατάλληλη για τα βιομηχανικά και αστικά κτήρια, εσωτερικά, την αδιάβροχη εφαρμογή υπογείων στη δημοτική εφαρμοσμένη μηχανική κ.λπ…. Επίσης κατάλληλος για την ξύλινη επιφάνεια δομών. Η ανάγκη για την κρύα κατασκευή είναι πολύ κατάλληλος εξοπλισμός και έβαλε ένα τέλος στην πυρκαγιά της αποθήκευσης πετρελαίου, των εργοστασίων χημικής βιομηχανίας, των υφαντικών μύλων, του σιταριού και άλλης αδιάβροχης εφαρμοσμένης μηχανικής.

Τώρα για το προϊόν τα χαρακτηριστικά εξηγούν την αυτοκόλλητη στεγανοποιώντας μεμβράνη:

1, δεν πρέπει να υποβληθεί σε επεξεργασία, άμεσα εφαρμόσιμος στο ασφαλώς συνδεμένο υπόστρωμα. Η κατασκευή είναι κατάλληλη και γρήγορη

2, καλή ελαστικότητα, ολκιμότητα, μπορούν να εφαρμοστούν στις διάφορες απαιτήσεις κατασκευής.

3, έχουν την άριστη προσκόλληση που βασίζει, για να εξασφαλίσουν αξιόπιστη περιτύλιξη σφιχτή, άνευ ραφής.

4, με την αυτοθεραπευόμενη λειτουργία, σε περίπτωση ζημίας κάτω από το μικρό μπορούν να θεραπευθούν με την οπή στα αντικείμενα αυτόματα που συνδυάζουν, η αδιάβροχη επίδραση είναι καλή.

5, η κατασκευή είναι απλή και κατάλληλη, ασφαλέστερη, λιγότερο περιβαλλοντική ρύπανση.

6, εκτός από την κύρια υλική, καλύτερη αδιάβροχη απόδοση της υλικής επιφάνειας (το φύλλο πολυπροπυλενίου πολυαιθυλενίου είναι μόνο αυτή η ταινία αδιάβροχη), κατά συνέπεια καλύτερα αδιάβροχη επίδραση.

7, στα διάφορα περιβάλλοντα, ισχυρή αντίσταση διάβρωσης.

Η εφαρμογή μόνου ενέμεινε στεγανοποιώντας υλικά έχει πολύ εκτενή, στην αγορά στο μέλλον θα διαδραματίσει έναν σημαντικότερο ρόλο.