Cangzhou Jiansheng Building Waterproof Material Co.,Ltd

  • Κίνα Cangzhou Jiansheng Building Waterproof Material Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Cangzhou Jiansheng Building Waterproof Material Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Cangzhou Jiansheng Building Waterproof Material Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
Κύρια Αγορά Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης Κατασκευαστής, Εξαγωγέας, Πωλητής
Μάρκες Jianda
Αριθμός Υπαλλήλων 50~100
Ετήσιες πωλήσεις 500-1000
Ιδρύθηκε Έτος 1992
Εξαγωγή pc 70% - 80%

Εισαγωγή

Το Cangzhou Jiansheng που χτίζει την αδιάβροχη υλική Co., ΕΠΕ είναι επαγγελματικός και κύριος κατασκευαστής της οικοδόμησης των αδιάβροχων υλικών, ενσωματώνοντας στην Ε&Α, την παραγωγή, τις πωλήσεις και την κατασκευή. Το Jiansheng βρίσκεται στη ζώνη ανατολικής βιομηχανίας του νομού Nanpi με το καταχωρημένο κεφάλαιο RMB 69 εκατομμύρια, καλύπτοντας έναν τομέα 20.000 τετράγωνων μετρητών, με τα πάγια ενεργητικά RMB 60 εκατομμύρια. Έχουμε 6 προηγμένες αυτόματες γραμμές παραγωγής, με την ετήσια ικανότητα παραγωγής 5 εκατομμύριο ρόλων.

 

Τα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν τροποποιημένη τη SBS/APP ασφαλτούχο αδιάβροχη μεμβράνη, underlayment αδιάβροχου και υλικού κατασκευής σκεπής ατμού το διαπερατό, την αυτοκόλλητη τροποποιημένη πολυμερές σώμα ασφαλτούχο αδιάβροχη μεμβράνη, τη σύνθετη αδιάβροχη μεμβράνη πολυαιθυλενίου και πολυπροπυλενίου, το διαποτισμένο άσφαλτος οργανικό υλικό κατασκευής σκεπής ASTM αισθητές, το αδιάβροχο επίστρωμα πολυουρεθάνιου, μη-που θεραπεύει το λαστιχένιο αδιάβροχο επίστρωμα πίσσας, κ.λπ. Τα προϊόντα μας έχουν εξαγάγει στη Νορβηγία, τη Σουηδία, τη Νιγηρία, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Βολιβία, την Κορέα, τις Φιλιππίνες, την Ταϊλάνδη, τη Μαλαισία, κ.λπ. και την καλή φήμη από τον κόσμο πελατών μας παντού.

 

Επιμένοντας «σε καινοτόμο, όντας ρεαλιστικοί και αποδοτικοί» και μεταφέροντας την ιδέα λειτουργίας «της αξιοπιστίας και της ποιότητας πρώτα», θα καταβάλουμε όλες προσπάθειές μας να παρέχουμε τα ποιοτικά προϊόντα και την τέλεια υπηρεσία μεταπώλησης για τους πελάτες από εσωτερικό και στο εξωτερικό.

 

Ιστορία

Το Cangzhou Jiansheng που χτίζει την αδιάβροχη υλική Co., ΕΠΕ είναι ένα enterpriese που συμμετέχεται στη μελέτη, τα προϊόντα και την κατασκευή τα αδιάβροχα υλικά. από την καθιέρωση το 1992, έχουμε αναπτυχθεί σε μια από τις κύριες επιχειρήσεις στη βιομηχανία οικοδομικού υλικού που εδρεύει στη συνεργασία μας με τη επιστημονική έρευνα, την παραγωγή, το μάρκετινγκ καθώς επίσης και την οικοδόμηση από μας. Ακολουθώντας «την αξιοπιστία και την ποιότητα πρώτα, πρώτιστη, διαδοχική ανάπτυξη πελατών», για να είναι ρεαλιστικός και καινοτόμος, για να σφυρηλατήσει adhead στην ενότητα.

 

Μέχρι τώρα, η επιχείρησή μας καλύπτει μια περιοχή 20,000m2, με τα πάγια ενεργητικά άνω των 600,000,000RMB. Καυχώμαστε έξι προηγμένες γραμμές παραγωγής με την ετήσια ικανότητα παραγωγής 5.000.000 ρόλων. Κύρια προϊόντα: SBS/APP τροποποίησε την ασφαλτούχο αδιάβροχη μεμβράνη, το τυποποιημένο υλικό κατασκευής σκεπής ασφάλτου ASTM αισθητές, το EN τυποποιημένο underlayment υλικού κατασκευής σκεπής ασφάλτου και την αυτοκόλλητη υψηλή τροποποιημένη πολυμερές σώμα ασφαλτούχο αδιάβροχη μεμβράνη. Τα προϊόντα εξ:άγω στις Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδάς, Ιαπωνία, Νότια Κορέα, Βραζιλία. Δανία, Νορβηγία, Σουηδία, Ταϊλάνδη, Φιλιππίνες, Μαλαισία, Ινδονησία, Νότια Αμερική και Αφρική.

Υπηρεσία

Εξασφάλιση ποιότητας:


1. Η ποιότητα είναι η ζωή, είμαστε βέβαιοι στην ανώτερη ποιότητα των προϊόντων που είναι ο αποτελεσματικότερος πωλητής.
2. Έχουμε προωθήσει τη διαχείριση παραγωγής και την τεχνολογία Ε&Α και συνεχιζόμαστε επίσης στις τεχνικές καινοτομίες.
3. Φέρνουμε στους προηγμένους εξοπλισμούς ποιοτικής δοκιμής ώστε να ελεγχθούν όλες οι μηχανές λέιζερ.
5. Έχουμε το πλήρες σύνολο μεθόδων δοκιμής και προτύπων δοκιμής.

Ποιοτική διαχείριση:


1. Έχουμε τον αυστηρό και λεπτολόγο ποιοτικό έλεγχο σε όλες τις πτυχές της διαδικασίας παραγωγής, για να εξασφαλίσουμε ποιότητα των προϊόντων.
2. Φέρνουμε στον προηγμένο εξοπλισμό δοκιμής, ο οποίος μπορεί να εξετάσει την ποιότητα των προϊόντων μας
3. Έχουμε το πιστοποιητικό CE και το πιστοποιητικό του ISO 9001 για να εξασφαλίσουμε την ποιότητά μας

Η ομάδα μας

Το Cangzhou Jiansheng που χτίζει την αδιάβροχη υλική Co., ΕΠΕ φέρνει το σχετικές επαγγελματικές τοπ ταλέντο και την τεχνολογία μαζί για μια ιδιαίτερα καταρτισμένη επαγγελματική ομάδα. Έχουμε το τμήμα Ε&Α., το τμήμα Q.C., το τμήμα υπηρεσιών μεταπώλησης., το τμήμα παραγωγής., και το τμήμα πωλήσεων., σύνολο για 100 ανθρώπους. Σαν επέκταση της επιχείρησής μας, καλωσορίζουμε περισσότερους φίλους.

Κίνα Cangzhou Jiansheng Building Waterproof Material Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Η κατάρτιση είναι μια σειρά μαθημάτων πυρήνων για όλα τα μέλη και οργανώνουμε συχνά τις διάφορες καταρτίσεις να μας βοηθήσουμε να βελτιώσουμε τις δυνατότητές μας και να μας αφήσουμε να βρούμε την ομορφιά της ζωής. Εμείς θησαυρός ο χρόνος όταν μαθαίνουμε και μελετάμε από κοινού.

Αφήστε ένα μήνυμα